Tjenester

Daglig renhold: Et rent og velholdt lokale er noe av det viktigste man kan tilby sine ansatte- da dette er en viktig brikke for den daglige trivselen og for å minske sykefraværet. Et rent og sunt inneklima kan kun komme med et godt utført renhold.

Vi hjelper til med å sette opp en fullstendig renholdsplan ut ifra anbefalt/ønsket frekvens.

Hovedrengjøring: For bedriftens generelle velvære er det viktig med jevnlig utført hovedrengjøring. Selv med daglig renhold vil det alltid samle seg støv og skitt på bl.a. vegger, listverk og elektronikk, dette støvet blir liggende i luften og vil være en utløsende faktor for allergi og irritasjon i luftveiene.

Hovedrengjøring 1-2 ganger i året vil bidra til å holde deres lokaler rene og bedre vedlikeholdt. Ikke minst vil lokalene fremstå mer innbydende til kunder og ansatte, samt at trivsel og helse vil øke betraktelig. Et godt inneklima vil hjelpe til med å redusere sykefraværet.

I hovedrengjøring inkluderes alt fra tak, vegger, gulv, listverk, vinduer inn-og utvendig, vinduskarmer, skap og skuffer ut- og innvendig og detaljerenhold som lysbrytere, lamper, stikkontakter og dørhåndtak.

Oppskuring/ boning: Gulvbelegg som varer lenge og beholder glansen er et resultat av jevnlig behandling som oppskuring og rens etterfulgt med boning. Grus, salt og gatestøv dras inn og trenger ned i gulvet. For å beholde lang levetid på gulvet må det skures opp slik at all skitten kommer opp fra porene, og gulvene må forsegles med en beskyttende hinne som for eksempel bonevoks. Det anbefales å behandle gulvene minst to ganger i året, spesielt bør det behandles om høsten da det er høst- og vintersesong som sliter mest på gulvene. Gulvene blir lettere å holde rene med jevnlige voksbehandlinger.

Vinduspuss / Fasadevask: Et rent og pent ytre utgjør en viktig faktor for førsteintrykket til bedriften. Vi har lang erfaring med vinduspuss fra små oppdrag med enkle vindusdører til store fasader i glass.

Fjerning av lim, reklame og silikon kan være vanskelig og tidkrevende dersom en ikke har det riktige utstyret for å fjerne det- vi fjerner dette raskt og enkelt slik at vinduet etterlates med en blank og fin fasade. Vi tar alt fra en årlig vinduspuss til månedlig/ukentlig vinduspuss. Av utstyr som brukes er teleskopstang, stige og lift.

Jo lengre støv, smuss og sur nedbør får erodere vil det bli vanskeligere å fjerne fra fasaden- noe som vil føre til dyrere vedlikehold. Vi tilrettelegger for å vaske fasader på mest mulig skånsom måte.

Kontakt oss for tilbud og løsninger for å gøre deres fasade best mulig.

Tepperens / Møbelrens: Astma, allergi og irriterte luftveier er vanlige plager i lokaler med teppebelagte gulv og i rom med tekstilmøbler. Støv, smuss og salt fester seg i fibrene og vil være vanskelig å få opp med vanlig støvsuging. Vi utfører tepperens og antistatbehandling på alle typer tepper, samt møbelrens og flekkfjerning av alle typer møbler. Jevnlig vedlikehold er med på å forbedre bedriftens inneklima.

Fjerning av graffiti: Vi fjerner tagging og graffiti raskt og effektivt. Arbeidet utføres på en miljøvennlig og skånsom måte.

Renholdsvikar: Ved sykdom,ferie og lignende.

Dødsbo: Bortkjøring og nedvask. 

Ventilasjopnsrengjøring: For et bedre inneklima, er det viktig å opprettholde den gode luftkvaliteten. Kanalrens og ventilasjonsrengjøring er ofte løsningen.

Områdevask: Garasjer, gårdsplasser og lignende.

Byggvask og RTB

Maling og parkeringsoppmerking

Støvmåling